Anneke Nuyens

Fiscaal advocaat Hertoghs advocaten-belastingkundigen en docent Tilburg University

Mr. Anneke Nuyens studeerde in Utrecht strafrecht en belastingrecht en is al ruim tien jaar als fiscaal advocaat verbonden aan Hertoghs advocaten-belastingkundigen in Breda. Dit kantoor is gespecialiseerd in het bijstaan van belastingplichtigen bij conflicten met de Belastingdienst alsook in het voeren van fiscale strafzaken en aanverwante procedures. Nuyens heeft grote ervaring in het bijstaan van belastingplichtigen in inkeerprocedures en heeft expertise opgebouwd ter zake van de recent ingevoerde informatiebeschikking.

 

Naast haar advocatenpraktijk is zij verbonden aan het Fiscaal Instituut van Tilburg University. Daar deelt zij haar kennis op het gebied van het formeel belastingrecht en fiscaal strafrecht met studenten. Voorts treedt zij op als inleider bij cursussen voor de belastingadviespraktijk en publiceert regelmatig in de diverse vakbladen. Nuyens is lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB), de Vereniging voor Belastingwetenschappen en het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM).

Blogs

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.