Auto van de zaak Experience

dinsdag 22 januari 2019 68x gelezen

Zelden is er een fiscaal onderwerp dat de ondernemer zo aanspreekt als de regelingen rondom de auto van de zaak. Bijna elke ondernemer bezit een auto of overweegt er één aan te schaffen. Het niet juist toepassen van de vele regelingen kan tot vervelende verrassingen leiden. Bent u nog helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Is het verstandig juist dit jaar over te stappen op een andere auto van de zaak, of is het beter om nog even te wachten?
Tijdens deze Auto van de Zaak Experience wordt u in het ochtend gedeelte in drie uur op de hoogte gebracht van de belangrijkste fiscale aspecten van de auto van de zaak. Uiteraard komen daarbij de meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie uitgebreid aan bod.

Datum

24 mei 2019

Locatie

Zandvoort

Organisatie

Sdu Licent Academy

Toolkit Auto van de zaak
Fuelled-up met kennis, bent u klaar voor het advies gesprek met uw klant. Om u op een gemakkelijke en praktisch manier te ondersteunen bij dit advies, krijgt u als onderdeel van Auto van de Zaak Experience, de Toolkit Auto van de zaak tot u beschikking. Deze Toolkit biedt u verschillende hulpmiddelen waarmee u uw cliënt kan bijstaan bij fiscale vraagstukken rondom een auto van de zaak. De tools kunt u eveneens gebruiken om de vele fiscale valkuilen rond de zakelijke auto te omzeilen.

 

Inhoud Toolkit:

• Cliëntenteksten en infomemoranda voor relatiemarketing
• Aandachtspunten auto van de zaak
• Checklist adviesgesprek vermogensetikettering auto
• Stroomschema’s kwalificatie personen- of bestelauto
• Rekentools voor berekening onttrekking/ bijtelling
• Rekentools voor vermogensetikettering
• Model gebruiksovereenkomsten
• E-kilometerregistratie
• Praktijkpocket ‘De auto, zakelijk en privé’
• Digitale wettenbundel Auto

 

Experience met Porsche 911
Work hard play hard! Niets voor niets hosten we deze kenniscessie op het circuit van Zandvoort. Vol met kennis en vernieuwde inzichten is het tijd voor ontspanning door inspanning en sensatie!

Rijden op het Circuit is voor de meeste mensen al een onvergetelijke gebeurtenis, maar u gaat dit doen in een Porsch 911! U stapt zelf achter het stuur van dit racemonster. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche! Na het ochtend gedeelte kunt u, uzelf een pro noemen op het gebied van de Fiscale aspecten rond de auto van de zaak. Echter het racen met een auto is een andere tak van sport. Hoe laat kan een professionele autocoureur remmen met een racewagen? Hoe indrukwekkend zijn de G-krachten die een coureur voelt in de bochten? Met een coureur racet u als passagier mee over het circuit van Zandvoort, terwijl zij aan het “werk” zijn om het uiterste uit de auto te halen.

 

Praktische informatie

Vrijdag 24 mei 2019
09.30 uur - 15.45 uur
Circuit - Zandvoort

€ 695

Docent: mr. Heleen Elbert

 

09.30 Inloop
10.00 Start Cursus
11.30-11.45 Pause
11.45-13.15 Vervolg Cursus
13.15-14.15 Lunch
14.15 Start Racen
15.45 Einde programma uitreiking Certificaten
 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.