De fiscalist bereiken? Kies voor Werken in de fiscaliteit!

vrijdag 15 juni 2018 Anne-Marie Noordenbos 297x gelezen

De fiscalist bereiken? Dat kan met de special Werken in de fiscaliteit! Met een advertentie in ‘Werken in de fiscaliteit 2018/2019’ bereikt u ruim 12.000 fiscalisten. Een uitgelezen kans om u te profileren onder deze doelgroep, bijvoorbeeld als ‘toekomstig werkgever van de fiscalist.

Ook voor executive search, opleidingsinstituten en werving- en selectiebureaus biedt deze bewaarspecial een uitgelezen mogelijkheid om onder de aandacht van hoog opgeleide fiscalisten te komen. De special Werken in de fiscaliteit is verbonden aan het jaarlijkse onderzoek naar de verschillende aspecten van het werk in de fiscaliteit in Nederland, uitgevoerd door Sdu en Berenschot.  Elk jaar kiezen we voor het onderzoek een thema. Dit jaar zal er aandacht worden besteed aan Tax Tech.

 

Tax Tech

Werken in de fiscaliteit is het jaarlijkse onafhankelijke onderzoek naar de verschillende aspecten van het werk in de fiscaliteit in Nederland uitgevoerd door Sdu en Berenschot. In dit online onderzoek leggen we in Nederland werkzame fiscalisten vragen voor over onder meer de issues die hen bezig houden, de primaire en secundaire beloning, social media gebruik, opleiding en ontwikkeling en het nieuwe werken. Dit jaar is het thema Tax Tech. Wat zullen de (grote) gevolgen zijn voor de fiscalist bij ontwikkelingen op gebied van informatie-technologie zoals: big data-analyse, robotisering van processen, artificial learning & machine learning en blockchain. Daarnaast gaan er in de fiscaliteit banen verdwijnen, bepaalde werkzaamheden binnen functies verdwijnen en er ontstaan nieuwe functies. In de special komen deze nieuwe functies ook aan de orde.

 

De uitkomsten van het onderzoek worden gepubliceerd in het magazine ‘Werken in de fiscaliteit’ dat in het najaar verspreid wordt onder meer dan 12.000 fiscalisten. Net als voorgaande jaren

wordt ook aan studenten van fiscale studies gevraagd om hun mening te geven over hun verwachtingen over hun toekomst.

 

Nieuwsgierig geworden? Download de factsheet voor meer informatie of neem contact op met Lenneke Morit (06 55 81 637 of l.morit@sdu.nl)

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.