Brexit congres

woensdag 5 december 2018 104x gelezen

In de nacht van 29 op 30 maart 2019 trekt het Verenigd Koninkrijk zich officieel terug uit de Europese Unie. Aangezien het VK een van Nederlands grootste handelspartners is, heeft de uittreding grote gevolgen voor het Nederlandse zakenleven.

Datum

4 april 2019

Locatie

WTC Rotterdam

Hoe de nieuwe relatie met het VK er dan uitziet, weten we nu nog niet. De Brexit-onderhandelingen zijn nog in volle gang. Volgens de laatste ontwikkelingen lijkt een harde Brexit van de baan. De oplossing lijkt een douane-unie tussen EU en VK, hoewel de Britten hier eerder juist allergisch voor leken te zijn. Ten tijde van het congres zullen alle kaarten op tafel liggen. Hoog tijd om de balans op te maken!

Vooraanstaande specialisten maken u tijdens dit multidisciplinaire congres wegwijs in de post-Brexit wereld. Zij helpen u de negatieve impact van de wijzigingen zoveel mogelijk te beperken en wijzen u waar mogelijk op nieuwe kansen. Na het plenaire gedeelte, zal er in themasessies verder worden ingezoomd op de impact vanuit oa douane, fiscaal en juridisch perspectief.

Het evenement is in het bijzonder gericht op douane-expediteurs, btw’ers, fiscalisten, en juridische professionals werkzaam bij of voor bedrijven die zaken doen met het VK.

Verdere invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Praktische informatie

Donderdag 4 april 2019

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur

WTC Rotterdam

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.