Idsinga en Banz nieuwe joint managing partners Baker & McKenzie

woensdag 8 juli 2015 Maretta Jol 499x gelezen

Baker & McKenzie heeft per 1 juli 2015 Folkert Idsinga en Casper Banz benoemd tot joint managing partners en co-voorzitters van het bestuur van kantoor Amsterdam. Zij zullen het voorzitterschap gezamenlijk invullen. Mike Jansen en Herman Huidink treden per 1 juli 2015 af als respectievelijk managing partner en lid van het bestuur.
Banz (l) en Idsinga (r)

Banz (l) en Idsinga (r)

Idsinga is partner in de Tax praktijkgroep en adviseert buitenlandse en Nederlandse cliënten inzake de Europese en Nederlandse fiscale aspecten van onder andere grensoverschrijdende transacties, supply chain, herstructureringen, indirect tax control frameworks en financial services. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van cliënten in diverse industrieën, waaronder financials, telecom, e-commerce en pharma.

Banz is partner in de Corporate praktijkgroep en gespecialiseerd in corporate transacties, waaronder zowel strategische als private equity-gedreven private fusies en overnames. Daarnaast adviseert hij regelmatig cliënten in de hospitality industrie met betrekking tot hotel development en hotel operation contracten. Hij wordt regelmatig geraadpleegd inzake boardroom advies.

Het nieuwe bestuur wordt gecompleteerd door Corinne Schot, partner Banking & Finance, die sinds 2014 zitting heeft in het bestuur en Lieselot Oosterkamp, sinds 2008 Managing Director van Baker & McKenzie Amsterdam.

Personalia aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.