KPMG's CFO Barbara Lamberts treedt terug

vrijdag 30 oktober 2015 Maretta Jol 681x gelezen

Barbara Lamberts heeft aangekondigd dat zij terugtreedt als Chief Financiel Officer en lid van de Raad van Bestuur van KPMG Nederland. In overleg met de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur is overeengekomen dat zij aanblijft tot haar werkzaamheden in het kader van het jaarverslag 2014-2015 zijn afgerond.

Vanaf 1 januari 2016 draagt Barbara Lamberts haar verantwoordelijkheden als CFO en Head of Finance over aan Rob Kreukniet (COO).

 

Barbara Lamberts:
"Nu de Finance-afdeling opnieuw is ingericht en verder is geprofessionaliseerd en het businessplan voor de komende drie jaar klaar ligt realiseer ik me dat mijn toekomstige rol binnen de Raad van Bestuur een sterke, bijna geheel, interne focus zal hebben. Aangezien het mijn ambitie is om een rol te vervullen als business partner, dicht bij de markt, is daarmee voor mij de tijd gekomen om een nieuwe uitdaging te zoeken. De komende periode zal ik me op mijn vervolgstap beraden. De ervaring om bij KPMG te werken is voor mij zeer waardevol geweest."

 

Andrew Cranston, namens de Raad van Bestuur van KPMG:
"Barbara heeft ervoor gekozen om een nieuwe stap in haar carrière te zetten. Gedurende haar tijd bij KPMG heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de herinrichting en verdere professionalisering van onze Finance-afdeling. Daarnaast heeft Barbara een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ons 3-jaars businessplan. Wij zijn haar daar dankbaar voor en wensen haar al het beste toe."

Meer informatie: KPMG, 29 oktober 2015

Personalia aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.