Verkade nieuwe CEO Baker Tilly International

dinsdag 16 juni 2015 Maretta Jol 119x gelezen

Ted Verkade, bestuursvoorzitter Baker Tilly Berk, is door de board of directors van Baker Tilly International unaniem gekozen als de nieuwe CEO van het netwerk. Geoff Barnes neemt afscheid als CEO, maar blijft wel lid van de board of directors.

In de afgelopen vijf jaar had Verkade een leidende rol in het bepalen van de strategische koers van het netwerk en het vergroten van de samenwerking tussen de member firms. De komende periode zal Verkade vanuit zijn huidige rol als international project director zijn werkzaamheden op het hoofdkantoor van Baker Tilly International uitbreiden. Tevens blijft hij tot juni 2016 actief als Regional Chairman EMEA.

Verkade: “Ik ben vereerd en zeer gemotiveerd om het netwerk te mogen leiden in een tijd waarin het accountantsberoep wereldwijd aan sterke verandering onderhevig is. Onder Geoff Barnes’ leiding is Baker Tilly International uitgegroeid tot een robuust netwerk met kwalitatief hoogstaande member firms en vele talentvolle partners en medewerkers. De komende tijd ga ik samen met Geoff aan de slag met een transitieprogramma. Ik kijk uit naar de samenwerking met het hoofdkantoor in Londen én onze member firms om het succes van het netwerk voort te zetten.”

Meer informatie: Baker Tilly International maakt nieuwe CEO bekend

Personalia aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.