Diepstraten nieuwe voorzitter Belastingadviespraktijk PwC

maandag 20 juni 2016 Maretta Jol 385x gelezen

Met ingang van 1 juli 2016 is Marc Diepstraten benoemd tot voorzitter van PwC Belastingadviseurs en als lid van de raad van bestuur van PwC Nederland. Marc Diepstraten (49) volgt Sytso Boonstra op die het einde van zijn bestuurstermijn heeft bereikt.

Boonstra gaat zich per 1 juli richten op de verdere uitbouw van Tax Reporting Services, zowel in Nederland als internationaal. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de dienstverlening aan een aantal grote klanten.

Diepstraten is sinds 1990 werkzaam bij PwC en sinds 2001 als partner. Naast zijn werkzaamheden voor diverse grote klanten, heeft hij een brede bestuurlijke ervaring zoals Transfer Pricing Leader Nederland, Value Change Transformation Leader en Retail & Consumer Industry Leader Nederland.

 

“Belastingen zijn onderdeel van een brede actuele maatschappelijke discussie. Ik vind het mede daarom een voorrecht om leiding te mogen geven aan de grootste belastingadviespraktijk van Nederland. De belastingadviseur moet meer uit zijn silo treden daar waar het de toepassing van wet- en regelgeving betreft. In het advies aan de cliënt moet de maatschappij meer naar binnen worden gehaald”, aldus Diepstraten. 

Meer informatie: PwC, 16 juni 2016

Personalia aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.