Eline Polak partner bij Mazars

maandag 4 juli 2016 Maretta Jol 994x gelezen

Eline Polak (47) is per 1 juli als partner-aandeelhouder toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Daarmee keert zij na een carrière van tien jaar in de rechterlijke macht terug in de fiscale adviespraktijk. Polak gaat zich richten op het verder versterken van de btw- en douanepraktijk van Mazars, vanuit kantoor Amsterdam.

Polak is in 1993 gestart bij KPMG Meijburg & Co als specialist btw en douane. Van 1996 tot 2005 is zij als (fiscaal) advocaat werkzaam geweest o.a. bij Baker & McKenzie, waar zij met name adviseerde in zaken op het gebied van (internationale) btw en douane.

In 2005 is Polak rechter geworden in de belasting- en douanekamer van de Rechtbank Haarlem. Medio 2010 is zij overgestapt naar het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Sinds januari 2015 is zij raadsheer bij het Gerechtshof Amsterdam en behandelt zij btw- en douanezaken.

Binnen Mazars zal Polak als fiscaal specialist advies geven op het gebied van btw, douane en overige indirecte belastingen. Als raadsheer-plaatsvervanger zal zij verbonden blijven aan het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Meer informatie: Mazars, 4 juli 2016

Personalia aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.