Belastingadviseur

woensdag 23 mei 2018 110x gelezen

Functieomschrijving

Ben jij de belastingadviseur die niet bang is om buiten kantoor te komen?

Het unieke klantenbestand van Watermill verwacht persoonlijk contact en betrokken advisering. We zoeken daarom nieuwe collega’s die fiscaal sterk zijn, maar ook uitblinken in het geven van deskundige aandacht. Ben jij een ERVAREN BELASTINGADVISEUR en pas je in dit plaatje? We maken graag kennis met je!

Profiel kandidaat

Wij werken voor vermogende particulieren en bedrijven. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Over beleggen, estate planning, vastgoed en slim fiscaal ondernemen. Hier in Nederland, maar ook over de grens. Watermill groeit. We zoeken daarom nieuwe collega’s. Professionals die fiscaal sterk zijn, maar ook uitblinken in het geven van deskundige aandacht. Ben jij zo’n:

- Ervaren belastingadviseur algemene praktijk

- Ervaren belastingadviseur btw/vastgoed

- Ervaren belastingadviseur internationaal

Kijk op watermill.nl voor de vacatures en profielschetsen. En wie weet versterk jij straks ons team. Oh ja. Je komt te werken vanuit ons kantoor op een groene en centrale locatie in Utrecht. We investeren in diepgang, specialisatie en studie. Ook kun je vanzelfsprekend rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie

Contact

Solliciteren of meer weten over deze vacatures? Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra. Je kunt Chris bereiken via 06-11003868 of cgdijkstra@watermill.nl.

Vacature aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.