Belastingadviseur

dinsdag 14 mei 2019 121x gelezen

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een zelfstandige en verantwoordelijke fiscale functie bij een top 30 kantoor? Waar je jouw kennis op basis van je ambities kunt uitbouwen en alles wat je weet mag delen met collega’s.

 

Je werkt aan een zeer divers relatie- en klantennetwerk, waarvoor je kansen signaleert en adviezen uitwerkt. Deze adviezen zijn niet alleen fiscaal van hoog niveau, ze geven er ook blijk van dat je jouw klanten, grote mkb- en familiebedrijven, helemaal ‘snapt’. Daarnaast heb je oog voor je eigen ontwikkeling en die van het team, onder andere door het begeleiden van de junior medewerkers. Een prachtige kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner en mee te bouwen aan een volwaardig fiscaal team.

Profiel kandidaat

Je combineert een commerciële instelling aan een flinke dosis initiatief en je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je bent er echt aan toe om jouw professionaliteit een nieuwe impuls te geven bij een kantoor dat je daarvoor maximale ruimte biedt.

Waar kun je op rekenen?
Je krijgt je eigen portefeuille die je met veel vrijheid samen met jouw team bewerkt en verder uitbouwt. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om je kennis te ontwikkelen of jouw specialisme verder te verdiepen, iets waarvan al je collega’s binnen Visser & Visser profiteren. Je komt te werken in een professioneel team dat zeer op elkaar betrokken is en altijd openstaat voor hulp, begeleiden en sparren. Door onze werknemers zijn wij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk 2018/2019. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij Visser & Visser goed!

Aanvullende informatie

300 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

 

Visser&Visser

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annick Oosterwijk, tel. 06 11946473

 

Solliciteren kan via deze link

Uw vacature onder de aandacht brengen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw vacature op Taxence en in de Taxence nieuwsbrief te plaatsen. Neem contact op met media adviseur Lenneke Morit (e-mail of 070-3780562) voor een vrijblijvend advies op maat.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.