Fiscalist

woensdag 5 september 2018 110x gelezen

Functieomschrijving

Binnen het segment Tax ontwikkelen we vooraanstaande productlijnen die fiscalisten ondersteunen in hun werkprocessen. We zoeken per direct versterking van ons fiscale team met een gedreven fiscalist.

Samen met het team van 10 fiscalisten ontwikkel je nieuwe producten voor de fiscale adviespraktijk. Je selecteert samen met het redactieteam het belangrijkste fiscale nieuws, schrijft korte nieuwsberichten en redigeert artikelen van externe auteurs. Daarnaast denk je mee over de content strategie van onze belangrijkste online producten (NDFR, Fiscaal & Meer en onze nieuwste productlijn die de workflow van fiscaal adviseurs ondersteunt). Je zorgt via de werving van auteurs voor de ontwikkeling van nieuwe content (practice notes, flowcharts, tools) en bewaakt de kwaliteit daarvan. Steeds zorg je voor een optimale aansluiting van onze fiscale content op de behoeften van de klant. Dit doe je door regelmatig in gesprek te gaan met klanten, redacties en collega’s.

Profiel kandidaat

Je bent een breed inzetbare fiscalist (WO opgeleid) met een groot reservoir aan fiscale kennis en een passie voor fiscaal. Je hebt een goed netwerk en kennis vanuit de MKB-adviespraktijk die je graag op een innovatieve manier inzet. Je kunt conceptueel denken waarbij je een vertaalslag kunt maken van fiscale informatie naar hulpmiddelen (zoals to-the-point adviezen, presentaties, checklists, modellen en flowcharts) voor de adviseur. Je schrijft graag en goed, je bent relationeel sterk, flexibel en je kunt zowel collega’s als externe auteurs op sleeptouw nemen waarbij je vaart op je bewezen executiekracht.

Aanvullende informatie

  • Een baan in een leuke informele werkomgeving, onderdeel uitmakend van een Europees uitgeefhuis met het hoofdkantoor in Parijs, en onder andere vestigingen in Madrid, Milaan en Brussel.
  • De ruimte om je job in alle autonomie vorm te geven.
  • Alle mogelijkheden om je loopbaan en kennis verder te ontwikkelen. Zo heb je bijvoorbeeld onbeperkt toegang tot het volgen van ruim 100 online trainingen, en kun je lid worden van LINK, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen.
  • De kans om mee te werken aan producten die een toegevoegde waarde realiseren.
  • Gedreven en getalenteerde collega’s die er samen met jou voor willen gaan.
  • Een 36-urige werkweek, een goed salaris, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering.
  • Een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuzebudget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof.
  • Sdu is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: op loopafstand van het Centraal Station Den Haag.
  • Een jaarlijkse internationale wedstrijd IdéAction: indieners van de meest creatieve en innovatie ideeën krijgen de kans om hun idee ook daadwerkelijk (internationaal) uit te voeren.

Contact

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Fiscalist referentienummer U007.

Vacature aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.