Juridisch medewerker (Jaegers & Soons)

donderdag 2 maart 2017 295x gelezen

Functieomschrijving

Door onze ambitieuze groeistrategie zien wij, Jaegers & Soons Advocaten te Nijmegen en Amsterdam, kansen tot verdere ontwikkeling van onze mensen, het vakgebied en ons kantoor. Daarom zijn we voor de uitbreiding van onze fiscale procespraktijk op zoek naar een ambitieuze, kritische en eigenwijze juridische medewerker met ambitie voor de fiscale advocatuur.

Profiel kandidaat

Je bent afgestudeerd in het fiscale recht (met civiel effect). Daarnaast heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in de belastingadviespraktijk dan wel de rechterlijke macht, en wil je je verder ontwikkelen in de fiscale advocatuur. Je bent iemand die graag zelfstandig werkt en op het juiste moment verantwoordelijkheid neemt. 

Aanvullende informatie

Jaegers & Soons is een advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal (straf)recht en insolventierecht. We staan cliënten bij in fiscale zaken en zaken over fraude en faillissement. Dat doen we al ruim twintig jaar met een ambitieus team van advocaten vanuit onze kantoren te Nijmegen en Amsterdam. Naast procedures waarmee we regelmatig de media halen, weten we ook veel zaken in stilte tot een goed einde te brengen. Het motto van onze praktijkvoering is: streng als het moet, oplossingsgericht als het kan.

 

Wat kunnen we je bieden?

Werken bij Jaegers & Soons betekent dat je onderdeel bent van een topkantoor met een heldere blik. Het belang van de cliënt staat altijd voorop maar kan alleen worden gerealiseerd door een deskundig en enthousiast team.

Contact

Ben je ervan overtuigd dat jij de geschikte persoon bent om ons team te versterken en durf je de uitdaging aan, stuur dan je sollicitatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst naar:

 

Jaegers & Soons
t.a.v. mevrouw G. Holla
Postbus 1546
6501 BM Nijmegen
Of per e-mail naar: g.holla@jaegerssoons.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Licent Academy

 

‘Hof van Hoornwijck'
Laan van Zuid Hoorn 29
2289 DC Rijswijk

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2017 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.