Manager Business Development

dinsdag 5 maart 2019 17x gelezen

Functieomschrijving

Ben jij commercieel ingesteld en zie je het als uitdaging om de relatie met onze klanten uit te bouwen op het gebied van in company programma's en maatwerkcursussen? Sdu is op zoek naar een

                      Manager Business Development Opleidingen en Events

Als Manager Business Development realiseer jij omzetgroei en bouw je verder aan onze klantrelaties onder andere op het gebied van in company programma’s en maatwerkcursussen. Kantoren in de fiscale, juridische en trustbranche bedien je met de bestaande klassikale bijeenkomsten en online educatiemogelijkheden, maar je ontwikkelt ook regelmatig nieuw aanbod als daar vraag naar is.

Naast continu klantcontact heb je ook veel contact met sprekers die toonaangevend zijn binnen hun vakgebied, je maakt afspraken met hen en onderhoudt deze relaties actief. Voor de realisatie van de cursussen werk je nauw samen met de congresmanagers en programmamanagers. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 25 collega’s en kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Je rapporteert in deze functie aan de teamleider Sdu Opleidingen, team Tax.

Profiel kandidaat

Je bent een planner en organisator die denken en doen goed weet te combineren. Je legt makkelijk contacten, zowel in persoon als telefonisch en brengt veel energie en enthousiasme met je mee. Je werkt en denkt op HBO+ niveau en beschikt over minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.

Aanvullende informatie

Naast een marktconform basissalaris kennen we een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische PubQuiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Contact

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar sollicitatie@sdu.nl. Interesse? Dan komen we graag met je in contact; mail je cv en motivatiebrief aan sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Manager Business Development, referentienummer OE002.

Vacature aanmelden?

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.