Productmanager Tax

donderdag 13 juni 2019 23x gelezen

Functieomschrijving

Sdu is op zoek naar een

 (Senior) Productmanager Tax

 

Je wordt verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze twee topproducten, de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht (NDFR) en het Nederlands Tijdschrift voor Fiscaal Recht (NTFR).
Je verdiept je in (het werkproces van) de klant en vertaalt deze kennis samen met ons team van enthousiaste collega’s naar oplossingen die het werk van de klant ondersteunen.

Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële strategie, de redactionele koers en de pricing van deze twee producten en voor de realisatie van omzet en rendement. Het opbouwen en onderhouden van het relatienetwerk is een essentieel onderdeel van je functie.  

 

Profiel kandidaat

 • Je hebt HBO werk en denkniveau en bent doortastend en besluitvaardig.
 • Je hebt ervaring met ontwikkeling van webapplicaties.
 • Je bent een nieuwsgierige, gedreven professional met een sterke conceptuele kracht en commerciële drive.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een agile organisatie (scrum).
 • Je bent in staat de werelden van content, webtechniek, commercie en de dagelijkse werkomgeving van onze klanten aan elkaar te verbinden.
 • Je bent creatief, vasthoudend en relationeel sterk en combineert dit met bewezen executiekracht.
 • Aanvullende informatie

  Een baan in een hele leuke informele werkomgeving met gedreven en getalenteerde collega’s, die onderdeel uitmaken van een Europees uitgeefhuis met het hoofdkantoor in Parijs, en vestigingen in onder meer Madrid, Milaan en Brussel. We bieden een marktconform salaris met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Natuurlijk krijg je de ruimte om je job in alle autonomie vorm te geven en alle mogelijkheden om je loopbaan en kennis verder te ontwikkelen. We hebben een actief Learning & Development programma en je kunt lid worden van LINK, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Je krijgt de kans om mee te werken aan producten die een toegevoegde waarde realiseren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van Station Voorburg.

  Contact

  Spreekt bovenstaande je aan en wil jij ons team van 12 collega’s komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van Productmanager Tax aan sollicitatie@sdu.nl.

   

  www.sdu.nl

  Uw vacature onder de aandacht brengen?

  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw vacature op Taxence en in de Taxence nieuwsbrief te plaatsen. Neem contact op met media adviseur Lenneke Morit (e-mail of 070-3780562) voor een vrijblijvend advies op maat.

  Contact

  Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

   

  Maanweg 174

  2516 AB Den Haag

   

  Contactformulier

  Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
  © 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.