Senior Belastingadviseur

donderdag 25 januari 2018 20x gelezen

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van complete belastingadviestrajecten zoals herstructureringen, bedrijfsopvolgingen, financiële planning en estate planning. Je treedt op als adviseur voor klanten en collega’s.

 

Profiel kandidaat

 • Een (bijna) afgeronde WO-masteropleiding Fiscaal Recht, Fiscale Economie of RB
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de algemene adviespraktijk

   

 • Wij zoeken een ambitieuze en gedreven collega met passie voor het vak. Je kunt zowel mondeling als schriftelijk collega’s en klanten op een goede manier benaderen. Verder beschik je over samenwerkend vermogen, overtuigingskracht, adviserende kwaliteiten.
  Je houdt je vaktechniek goed bij, levert een bijdrage aan de interne kennisontwikkeling binnen BonsenReuling en hebt een scherp oog voor advieskansen.
  Je bent woonachtig in de regio óf je hebt Achterhoeks roots en bent voornemens weer terug te keren naar deze regio. Ook als je ervaring hebt opgedaan in de internationale adviespraktijk en een bredere functie zoekt waarin je internationale én algemene advisering kunt combineren nodigen wij jou uit te solliciteren. Wil jij weten of jij past bij BonsenReuling? Kijk dan eens bij onze bedrijfscultuur en Wie ben jij?  

   

  > Meer informatie

  Vacature aanmelden?

  Contact

  Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

   

  Pr. Beatrixlaan 116
  2595 AL Den Haag

   

  Contactformulier

  Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
  © 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.