Cliëntennieuwsbrief TAXContent

928x gelezen

Onze fiscalisten zijn elke dag bezig met het vertalen van fiscale informatie naar uw praktijk. Voor websites als Taxence.nl, voor fiscale hand- en studieboeken, voor nieuwsbrieven en voor tijdschriften. Alle belangrijke rechtspraak, wetgeving en overheidsbesluiten wordt samengevat en verwerkt tot praktisch toepasbare artikelen, geldbesparende tips en waarschuwingen.

Uw eigen nieuwsbrief

Er is nu een nieuwe manier om gebruik te maken van onze teksten. Met TAXContent krijgt u zes keer per jaar een tekstbestand toegestuurd met zeer actuele korte nieuwsberichten, artikelen en tips. U kunt de tekst zelf verwerken in een brief, e-mail of op uw website.

TAXContent kost slechts € 500 per jaar (exclusief btw). Dat zijn vijf nieuwsbrieven plus onze jaarlijkse Special Eindejaarstips. U krijgt daarmee direct toepasbare know how tegen de scherpste prijs. TAXContent is gepland in de weken 5, 13, 22, 31 en 40. De Special Eindejaarstips verschijnt waarschijnlijk in week 47, afhankelijk van de behandeling in de Tweede Kamer.

De nieuwsbrieven tellen ieder circa 8 pagina’s A4 (ca. 3000 woorden) met 15 á 20 verschillende items, overzichtelijk ingedeeld in verschillende rubrieken, herkenbaar voor de MKB-ondernemer. De Special Eindejaarstips telt circa 10 pagina’s en kost normaal € 250.

Klik hier voor een voorbeeld van de TAXContent nieuwsbrief.

Prijs

€ 500 (exclusief btw)

 

Bestellen 

TAXContent kunt u bestellen via de website van Licent Academy.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.