Erik van Toledo

Fiscaal-technisch medewerker Belastingdienst | Eigenaar Fiscale site Levensverzekeringen

Na het afronden van de 3-jarige controleursopleiding van de Belastingdienst (specialisaties LB en IB, niet-winst) is Erik van Toledo in de periode 1994 - 2009 als fiscaal-technisch medewerker werkzaam geweest in de regio Haaglanden. Van juli 2009 tot september 2014 is hij als lid van de unit Onderzoek en Advies Gegevenskwaliteit (renseignering) werkzaam geweest voor de Belastingdienst/Centrale administratie. Sinds september 2014 is hij fiscaal-technisch medewerker binnen de regio Amsterdam.

 

Zijn specialismen zijn:

  • Lijfrenteproducten
  • Kapitaalverzekeringen en bancaire spaarvarianten
  • Ontslag-/loonstamrechten

 

Sinds 1996 participeert Erik tevens in de landelijke Kennisgroep Verzekeringsproducten en Assurantiebelasting (niet-winst) van de Belastingdienst. Daarnaast is hij sinds 2002 eigenaar en beheerder van de Fiscale site Levensverzekeringen, een digitaal platform voor diverse aspecten van de problematiek rondom levensverzekeringen.

 

Erik doceert zijn specialsmen onder meer intern (binnen de Belastingdienst), maar ook extern, waaronder voor de opleidingsinstituten PAOB en Licent Academy. Daarnaast schrijft hij regelmatig vakbijdragen voor diverse vakbladen en fiscale uitgevers in Nederland. Klik voor een overzicht op onderwerpen vakartikelen.

Artikelen

Blogs

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.