Laatste dag belastingaangifte

dinsdag 30 april 2019 Anne-Marie Noordenbos 618x gelezen

Dinsdag 30 april was de laatste dag voor de belastingaangifte. Volgens de laatste cijfers van de Belastingdienst hebben zo'n 8,9 miljoen mensen al aangifte gedaan. Dat is meer dan voorgaande jaren. Op hetzelfde moment in 2018 had de belastingdienst 8,7 miljoen aangiftes ontvangen en het jaar daarvoor 8,3 miljoen.

Volgens de NOS was het dit jaar ook topdrukte bij de Belastingwinkel in Rotterdam. De Belastingwinkel krijgt vaak bezorgde mensen op de stoep die bang zijn flink wat geld aan de Belastingdienst te moeten betalen. De Belastingwinkel hielp dit jaar naar schatting meer dan 3000 mensen bij het doen van de aangifte en kreeg dan ook veel vragen.

De meest gestelde vraag is of iemand recht heeft op huur- of zorgtoeslag. Een vraag die ze bij de Belastingwinkel wel kunnen beantwoorden, maar je moet wel zelf de toeslag aanvragen. De gekste vraag die de vrijwilligers kregen is of zijiemand niet even konden helpen sjoemelen om zo minder belasting te betalen.

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.