Studiedag Register Estate Planners

dinsdag 10 oktober 2017 Anne-Marie Noordenbos 293x gelezen

Maandag 9 oktober kwamen de leden van het Register Estate Planners (REP) bijeen in Doorn voor een studiedag.

Op het programma stonden actualiteiten, verzorgd door prof. dr. mr. Bernard Schols en prof. mr. Freek Schols. Hierbij werd onder meer aandacht besteed aan het nieuwe huwelijksvermogensrecht. Per 1 januari 2018 volgt een wijziging van het huwelijksvermogensrecht. De wijzigingen zijn beperkt, maar wel interessant, ook voor de estate planner.

’s Middags konden de leden workshops volgen:

Bedrijfswaardering in het kader van estate planning van Edwin Lankester RA. Wat is waarde en waar is waarde van afhankelijk?

Tweede woning in het buitenland van mr. Tamara Peters van Neijenhof. De focus van cliënten ligt vaak op het belastingregime van het vestigingsland van het tweede huis, maar als ingezetene van Nederland ben je in Nederland belastingplichtig.

Charity Management van drs. Jeroen Knol. De scheidslijnen tussen verantwoord beleggen, impactinvesteringen en filantropie zijn lang niet altijd scherp.

Het Register Estate Planners (REP) is een multidisciplinair platform voor estate planners uit verschillende disciplines, waaronder belastingadviseurs, notarissen, accountants, financieel planners.

Vrijdag 24 november 2017 vindt het Nationaal Congres Estate Planning plaats met als thema 'Rechtspersonen, personenvennootschappen en andere vehikels in de estate planning'.  Het congres is voor iedereen toegankelijk en gratis voor REP-leden. > Meer info en aanmelden.

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.