Frank Herreveld

Partner bij Deloitte en voorzitter van de Tax Controversy Group, docent fiscale procesvoering bij de NOB en doceert aan de RU Leiden
Frank is werkzaam in de nationale belastingadviespraktijk van Deloitte Rotterdam. Tot zijn cliĆ«nten behoren zowel grotere familiebedrijven als grote nationale en internationale ondernemingen.
Daarnaast is Frank specialist in formeel recht. Gestimuleerd door zijn eerdere werk bij het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad en een groot advocatenkantoor, geeft Frank leiding aan de procespraktijk van Deloitte. Daarnaast houdt hij zich bezig met het afgeven van opinies over complexe fiscale aangelegenheden.

Frank is verantwoordelijk voor de procesopleidingen van de NOB, daarnaast procedeert hij zelf regelmatig. Verder geeft Frank regelmatig gastcolleges aan o.a. de Leidse universiteit.
Frank is redacteur van het Weekblad fiscaal recht en publiceert geregeld, voornamelijk over formeelrechtelijke onderwerpen en over rechtsbescherming. Hij is actief op het terrein van horizontaal toezicht, waar hij enkele kritische artikelen over heeft gepubliceerd.

Blogs

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.