Jan-Ger Knot

Universitair docent internationaal privaatrecht
Mr. dr. J.G. (Jan-Ger) Knot is werkzaam als universitair docent internationaal privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Daarnaast is hij raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en als IPR-adviseur verbonden aan PlasBossinade Notarissen te Groningen. In het kader van zijn proefschrift (Kluwer2008) deed hij onderzoek naar de internationale boedelafwikkeling, in het bijzonder naar het toepasselijke recht op de afwikkeling van grensoverschrijdende nalatenschappen. Daarnaast werkte hij onder meer mee aan het Compendium Estate Planning (Sdu 2015), waarin hij het hoofdstuk 'Internationaal privaatrechtelijke estate planning in het huwelijksvermogens-en erfrecht' voor zijn rekening nam. Naast het geven van onderwijs en het doen van onderzoek, treedt Knot regelmatig op als praktijdocent voor onder andere de vFAS, Estate Tip Education en Estate Planning Expert, is hij lid van de commissie IPR van de EPN, maakt hij deel uit van de hoofdredactie van Tijdschrift Erfrecht en publiceert hij regelmatig op het terrein van internationaal privaatrecht.

Blogs

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.