Mark Robben

Mark Robben (1973) studeerde aan Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn studie Economie, met Fiscale Economie als specialisatie, voltooide hij in 1997. In 2005 volgde en voltooide hij de postdoctorale opleiding Europees Fiscale Studies.

Sinds april 1999 is hij als (universitair) docent verbonden aan het Fiscaal Economisch Instituut BV (voorheen de capaciteitsgroep Fiscale Economie en Recht) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daar is hij als docent betrokken (geweest) bij de vakken Fiscaal Ondernemerschap, Belastingen van rechtsverkeer/Belastingheffing Onroerende Zaken, het Integratiecollege, het MKB-werkcollege en de postdoctorale opleiding voor controllers. Van november 1996 tot en met 1999 was hij als belastingadviseur werkzaam bij Coopers & Lybrand en haar opvolger PricewaterhouseCoopers. Van 2000 tot en met medio 2003 was hij als partner verbonden aan de maatschap RPD Fiscaal te Gouda. Sinds 2003 is Mark Robben werkzaam als zelfstandig fiscalist te Rotterdam. Mark Robben is tevens vaste medewerker van de Vakstudie Nieuws en het Fiscaal Tijdschrift FED

Artikelen

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.