Masterclass Belastingverdrag Duitsland-Nederland

donderdag 15 november 2018 63x gelezen

Duitsland is al vele jaren de belangrijkste handelspartner van Nederland en zal dat ook in de toekomst blijven. Bij grensoverschrijdende bewegingen tussen Nederland en Duitsland spelen allerlei verschillende fiscale onderwerpen een rol, of het nu gaat om handel, het opzetten van filialen aan de andere kant van de grens, personeel dat in het buurland gaat werken of andere aspecten van grensoverschrijdend ondernemen.

Datum

4 juni 2019

Locatie

Hotel Bilderberg Wolfheze

Organisatie

Sdu Licent Academy

Veel van de relevante fiscale onderwerpen voor ondernemers actief op de lijn Nederland – Duitsland zijn ook nog eens in beweging. Vanaf 1 januari 2016 is een nieuw verdrag geldend, Duitsland heeft diverse nationale regelingen aangepast die ook de Nederlandse onderneming actief in Duitsland kunnen raken en er zijn ontwikkelingen die verraden wat we voor de toekomst mogen verwachten.

Deze masterclass is bedoeld om u als adviseur, inhouse fiscalist of als medewerker van de Belastingdienst een solide basiskennis van de relevante regelingen in grensoverschrijdenden situaties tussen Duitsland en Nederland te bemiddelen en in staat te stellen dat de samenwerking met de Duitse co-adviseur optimaal kan verlopen. Met andere woorden, veel praktijkervaring zal worden gecomprimeerd in één dag. Deelnemers worden uitgenodigd om vooraf casusposities in te leveren.

 

Praktische informatie:

Dinsdag 4 juni 2019

09.30 uur - 17.00 uur
Hotel Bilderberg Wolfheze

Prijs: € 595
 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.