Masterclass Fiscale procesvoering

donderdag 23 mei 2019 60x gelezen

In fiscale procedures hangt succes af van veel dingen. U kent het dossier van binnen en van buiten, maar in een procedure is het zaak deze zo effectief mogelijk te presenteren aan de rechter. Hoe bouwt u een goed procesdossier op? Welke formele en informele middelen gebruikt u om de zaak voor uw cliënt te winnen? Als u regelmatig procedeert, maar ook als u dat minder vaak doet, is het goed om uw procestechniek aan te scherpen.

Datum

13 november 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Word ook een succesvolle procestijger!
In de Masterclass Fiscale Procesvoering worden de fijne kneepjes van fiscaal procederen op hoog niveau besproken. Daarbij gaat het zowel om de schrifturen als het optreden ter zitting. Ook zaken als bewijs, getuigen, het overleg met de wederpartij voor en tijdens de procedure, compromissen, komen aan bod. Twee zeer ervaren procestijgers, een belastingadviseur en een belastinginspecteur, doen alles uit de doeken. Het proces wordt dus van beide kanten belicht.

Processtrategie
Uitstippelen van een strategie begint al in de bezwaarfase of soms nog eerder tijdens een controle of de aanslagregeling. In elke fase maken partijen (mogelijk) fouten. In een proces- matrix zijn deze potentiële fouten opgenomen. Eigen fouten kunnen worden voorkomen of worden hersteld. Gesignaleerde fouten van de wederpartij kunnen processueel voordeel opleveren.

 

Praktische informatie 

Woensdag 13 november 2019
09.30 uur - 16.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

€ 595

 Docenten: Mr. Frank Herreveld en mr. Hans Palm

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.