Masterclass Polislezen Levensverzekeringen

maandag 29 april 2019 58x gelezen

In uw praktijk krijgt u naar alle waarschijnlijkheid regelmatig polissen dan wel andersoortige contracten inzake lijfrenten, stamrechten, kapitaalverzekeringen, enz. voorgelegd met de vraag wat de fiscale mogelijkheden én obstakels zijn. Geen eenvoudige taak. Polislezen is een kunst apart. Tijdens deze masterclass worden u concrete polissen voorgelegd en wordt uw wegwijs gemaakt in de bijzondere opmaak van deze contracten.

Datum

2 oktober 2019

Locatie

Landgoe Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licenet Academy

Uiteraard wordt ook op de aan een levensverzekeringspolis klevende fiscale inhoud ingegaan. De twee bijzonder ervaren sprekers gaan in op alle wet- en regelgeving rond lijfrenten (incl. de oud regime lijfrenten), kapitaalverzekeringen, gouden handdrukstamrechten en overige stamrechten. Tevens worden vele praktijkvoorbeelden behandeld.

 

Leerdoelen

Na deze dag bent u dus in staat om polissen fiscaal te duiden en bent u op de hoogte van alle relevante kennis om uw klant op dit terrein optimaal te adviseren. En hebt u nu al een vraag? Stuur de vraag in en we nemen deze mee tijdens de masterclass.

Stappenplan

Tijdens deze masterclass ontvangt u studiemateriaal met een breed scala aan polisbescheiden, een selectie van fiscaal-relevante bepalingen en een stappenplan. Met behulp daarvan kunt u de meest voorkomende levensverzekeringspolissen ‘de baas’. Het stappenplan vormt een toegevoegde waarde waarmee u in een aantal stappen in staat bent een voorliggende polis fiscaal te duiden. Het stappenplan wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.

 

Docenten: mr. dr. Gerard Staats en Erik van Toledo

 

Praktische informatie:

Woensdag 2 oktober 2019

09.30 uur - 17.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Prijs: € 595

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.