Masterclass Vastgoedfinanciering

dinsdag 9 juli 2019 47x gelezen

Het financiële belang van vastgoedbezit is evident. Net zo belangrijk is de financiering van beleggingsvastgoed en vastgoed in eigen gebruik. In deze masterclass nemen topspecialisten op het terrein van vastgoed en financiering u mee in de ins & outs.

Datum

27 november 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Deze masterclass is voor de professional die adviseert over juridische en/of financiële aspecten van beleggen en investeren in vastgoed. Zoals accountants, fiscalisten, vastgoedjuristen, advocaten en notarissen.

 

Topspecialisten

Prof. dr. T.M. Berkhout
Tom Berkhout MRE MRICS is voorzitter van het Belastingdienst/Vastgoedkenniscentrum en als hoogleraar Vastgoedkunde verbonden aan het Real Estate Center van de Nyenrode Business Universiteit.

Drs. Ph. H. Zwart
Philip Zwart heeft een bedrijfseconomische achtergrond en zette zijn eerste stap in de vastgoedwereld als commercieel directeur bij ING Real Estate Finance. Na tien jaar werd hij verantwoordelijk voor Corporate Real Estate Retail en Regional Offices van ING in Europa. In mei 2017 maakte Zwart de overstap naar CBRE waar hij als Senior Director Debt & Structured Finance professionele vastgoedbeleggers adviseert. Daarnaast is hij fellow aan het Real Estate Center van de Nyenrode Business Universiteit.

Mr. dr. D.W. Aertsen
Rik Aertsen is Principal Legal Counsel bij ING Bank, waar hij sinds 2007 de juridische ondersteuning voor het bedrijfsonderdeel ING Real Estate Finance verzorgt. Aertsen is lid van de Juridisch Werkgroep Corporate van de Nederlandse Verenging van Banken en is fellow (onderzoeker) bij het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen.

 

Basisboek Vastgoedfinanciering
Bij deze cursus ontvangt u het Basisboek Vastgoedfinanciering door prof. dr. T.M. Berkhout en drs. Ph. H. Zwart. Dit boek behandelt de grondbeginselen van het financieren van Nederlands beleggings- en eigengebruiksvastgoed, in helder en toegankelijk taalgebruik.

 

Onderwerpen

  • Verschillende financieringsvormen
  • Zekerheden: hypotheek en andere garanties
  • Rente en renterisico's
  • Financiering door geldverstrekkers
  • Fiscale aspecten in de IB, VpB en overdrachtsbelasting

 

Praktische informatie

Woensdag 27 november 2019
09.30 uur - 17.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

€ 695

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.