De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is onder andere belast met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten.

Website: www.nba.nl


Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7.200 aangesloten belastingadviseurs.

Website: www.rb.nl

 

Het Register Estate Planners (REP) is een platform voor estate planners uit verschillende disciplines.

Website: www.register-estate-planners.nl

 

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), is de branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers.

Website: www.noab.nl

 

De Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsvereniging van financieel planners.

Website: www.ffp.nl

 

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) is een publiekrechtelijke beroepsorganisatie waar alle (kandidaat-)notarissen in Nederland verplicht bij zijn aangesloten.

Website: www.knb.nl

 

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs en heeft momenteel 4700 leden.

Website: www.nob.net

 

Holland Quaestor (HQ) is de vereniging van Dienstverleners voor Ondernemingen (ook bekend als trustkantoren). Holland Quaestor is in 2012 ontstaan uit een fusie van VIMS de DFA.

Website: www.hollandquaestor.nl

Overzicht notariskantoren

Op onderstaande pagina's staan de notariskantoren per provincie weergegeven. Staat uw kantoor nog niet op de lijst, stuur ons dan een plaatsingsverzoek via het contactformulier.

 

KanPiek

KanPiek is gespecialiseerd in het voorkomen en voeren van procedures over fiscale problemen. Fiscale advocatuur dus en verder niets. Geen belastingadvies, maar juridische procedures in alle mogelijke varianten: fiscaalrechtelijk, bestuursrechtelijk, civielrechtelijk en strafrechtelijk, maar in essentie altijd over belastingen. Omdat het team van KanPiek alle aspecten van de fiscale advocatuur beheerst, bieden zij optimaal tegenwicht aan de geïntegreerde aanpak van fiscus en FIOD.

> Blogartikelen en contactgegevens KanPiek

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.