PE-Pitstop Fiscale aspecten auto van de zaak

dinsdag 23 oktober 2018 141x gelezen

Zelden is er een fiscaal onderwerp dat de ondernemer zo aanspreekt als de regelingen rondom de auto van de zaak. Bijna elke ondernemer bezit een auto of overweegt er een aan te schaffen. Het niet juist toepassen van de vele regelingen kan tot vervelende verrassingen leiden.

Datum

31 januari 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Bent u nog helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Wat zijn de consequenties van de onlangs aangenomen Wet Uitwerking Autobrief II? Is het verstandig juist dit jaar over te stappen op een andere auto van de zaak, of is het beter om nog even te wachten?

Tijdens deze PE-Pitstop worden de belangrijkste fiscale aspecten van de auto van de zaak behandeld. Uiteraard komen daarbij de Autobrief en de meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie uitgebreid aan bod. Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen of het inbrengen van casusposities. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: de ophanden zijnde wetswijzigingen op het gebied van de bijtelling, de aftopping van de bijtelling van elektrische auto's, de invoering van een aparte dieseltoeslag, en de recente jurisprudentie inzake de boetes voor een onjuiste rittenregistratie en het gebruik van de ANPR-(nummerplaat)registratie door de Belastingdienst.

 

Docent: mr. Heleen Elbert

 

Praktische informatie

Donderdag 31 januari 2019

15.30 uur - 18.45 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

€ 295

 

 

> Meer informatie en aanmelden

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.