PE-Pitstop Onzakelijke lening

donderdag 15 juni 2017 176x gelezen

De fiscale praktijk is in de ban van de 'onzakelijke lening'. Dat is ook begrijpelijk. De kwalificatie onzakelijke lening kan namelijk als verstrekkend gevolg hebben dat het verlies op de lening niet aftrekbaar is.

Datum

11 oktober 2017

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Licent Academy

Hierdoor kan uw cliënt een fors nadeel lijden. De rechtspraak heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat de fiscus met een beroep op het leerstuk van de onzakelijke lening vaak met succes een afwaardering kan tegenhouden. Inmiddels zijn de contouren van de onzakelijke lening steeds duidelijker geworden. Dat neemt niet weg dat de nodige belangwekkende vragen nog niet zijn beantwoord. In deze cursus wordt het leerstuk van de onzakelijke lening behandeld. Daarbij wordt de theorie behandeld vanuit (vele) praktijkvoorbeelden. 

 

Tool

Tijdens de PE-Pitstop ontvangt u een uitgewerkt stappenplan. Aan de hand daarvan kunt u snel en adequaat de fiscale gevolgen in kaart brengen van een (on)zakelijke lening of rekening-courantschuld. Dit stappenplan vormt een uitstekende basis om uw cliënt te adviseren op het gebied van gelieerde geldverstrekkingen.

 

Docent

mr. Almer de Beer

 

Praktische info

Datum: woensdag 11 oktober 2017

Tijd: 15.30 - 18.45 uur

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Prijs: € 295

 

> Meer informatie en aanmelden

Contact

Taxence is een uitgave van Licent Academy

 

‘Hof van Hoornwijck'
Laan van Zuid Hoorn 29
2289 DC Rijswijk

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2017 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.