Sabine de Wijkerslooth-Lhoëst

Adviseur Erven, Schenken en Goede Doelen bij EY

Sabine de Wijkerslooth-Lhoëst heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na haar afstuderen in 1983 is zij als belastingadviseur en estate planner werkzaam geweest bij PWC en Derks Stars Busmann. Zij behaalde in 1992 aan de Katholieke Universiteit Tilburg het postdoctorale examen Belastingkunde.

 

Sinds september 2007 is zij als senior manager verbonden aan Ernst & Young Belastingadviseurs te Utrecht met als specialisatie alle advisering op het gebied van erven, schenken en goede doelen, zowel nationaal als internationaal. Sabine is tevens sinds oktober 2007 als docent verbonden aan het Fiscaal Instituut Tilburg. Zij is lid van de redactie van Estate Planner Digitaal, vaste medewerker van Vakblad Financiële Planning en bestuurslid van de sectie Estate Planning van de NOB. Ook schrijft zij regelmatig artikelen voor het Vakblad Estate Planning.

Blogs

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.