Privacy

Sdu Licent Academy hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke herkenbare gegevens die u aan ons verstrekt. Wij verzamelen geen informatie over u, behalve waar het duidelijk anders vermeld staat. Zo vragen we uw mailadres wanneer u de nieuwsbief aanvraagt. Uw persoonsgegevens kunnen doorgegeven worden aan de verschillende bedrijfsonderdelen van Sdu Licent Academy.

 

Als u niet wilt dat wij u persoonlijke aanbiedingen of informatie sturen, kunt u ons dat laten weten door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Elke vorm van privacygevoelige informatie die getoond wordt op publieke gedeelten van deze site, kan op schriftelijk verzoek worden verwijderd. Ook bestaat de mogelijkheid om uw profiel bij te werken.

 

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken, met als doel de website te verbeteren. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en delen geen gegevens met Google.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.