RSS

Taxence biedt een RSS feed aan van Nieuws & Achtergrond.

Wat is een RSS-feed?

Een RSS-feed stelt nieuwe informatie op een website beschikbaar aan anderen. RSS-feed staat voor een tekst in een bepaalde standaardopmaak, gekoppeld aan een link naar een actualiteit. Niet de gehele tekst wordt beschikbaar gesteld maar slechts een gedeelte. Steeds meer websites bieden RSS-feeds aan. Hierdoor hoeft u voortaan niet meer naar alle afzonderlijke sites te surfen voor het nieuws maar krijgt u op een eenvoudige en overzichtelijke wijze al het nieuws te zien op uw eigen computer. Hiervoor dient uw computer wel te beschikken over een RSS-reader. Dergelijke readers zijn gratis te downloaden via het internet.


RSS-reader

Om RSS-feeds te kunnen lezen, dient u dus over een RSS-reader te beschikken. Een RSS-reader is een programma waarin de RSS-feeds te lezen zijn. Vaak geeft een RSS-reader een seintje wanneer er een nieuwe RSS-feed binnen is. In uw RSS-reader krijgt u de kop en het eerste deel van de actualiteit te zien. U kunt zo zelf bepalen welke artikelen u wel en welke u niet wilt lezen. Heeft u interesse om het gehele artikel te lezen dan hoeft u slechts te klikken op de bij het artikel weergegeven link. U komt dan direct in het artikel op de betreffende site terecht.

Een RSS-reader kunt u downloaden via internet. Er zijn vele soorten RSS-readers beschikbaar, zowel gratis als waarvoor u moet betalen.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.