Stoomcursus Internationaal belastingrecht

dinsdag 9 juli 2019 125x gelezen

In deze stoomcursus internationaal belastingrecht behandelt universitair docent Mark Nieuweboer met u de belangrijkste regelingen in het internationaal en Europees belastingrecht waar particulieren, ondernemers in de inkomstenbelasting en belastingplichtige lichamen voor de vennootschapsbelasting in de praktijk mee te maken krijgen.

Datum

29 november 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Zo zal onder meer worden in gegaan op de buitenlandse belastingplicht voor de Nederlandse inkomsten- en vennootschapsbelasting, voorkoming dubbele belasting onder het Besluit voorkoming dubbele belasting 2001, structuur en inhoud van belastingverdragen, methoden van verdragstoewijzing en voorkoming van dubbele belasting volgens bilaterale belastingverdragen. Daarbij uiteraard ook aandacht voor de invloed van de EU-verdragsvrijheden op het nationale belastingrecht, het secundaire gemeenschapsrecht op het gebied van de directe belastingen en het Multilateraal Instrument op de bilaterale belastingverdragen.

Leerdoelen

Naast theoretische inzicht leert u tijdens de cursus praktische vaardigheden om internationale fiscale vraagstukken te signaleren, doorgronden en uit te werken aan de hand van de relevante fiscale bronnen.

 

Praktische informatie

 

Vrijdag 29 november 2019
14.00 uur - 20.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Prijs: € 495

Docent: drs. Mark Nieuweboer

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.