Summercourse Leergang Loonheffing

vrijdag 10 mei 2019 30x gelezen

Voor iedere MKB-praktijk is kennis en begrip van wet- en regelving rondom loonheffing onmisbaar, niet alleen voor advisering aan de dga rondom zijn eigen (fictieve) loon maar ook voor advisering rondom het loon van werknemers en gerelateerde zaken zoals de werkkostenregeling en inleners- en ketenaansprakelijkheid.

Datum

28 augustus 2019

Locatie

Driebergen

In deze 3-daagse Summer Course Leergang Loonheffing ontwikkelt u zich op interactieve wijze tot aanspreekpunt voor de loonheffing, zowel binnen uw organisatie als voor uw cliënten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden slijpt u uw basiskennis loonbelasting en sociale verzekeringen verder fijn en gaat u dieper in op de belangrijkste thema's. Daarnaast leert u de adviesmogelijkheden en risico's op deze thema's te onderkennen.

Bij de cursus inbegrepen
Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van de laatste druk Wegwijs in de Loonbelasting door drs. P.H. Eenhoorn, mr. M.L. Kawka.

 

Deze leergang vindt plaats op drie achtereenvolgende dagen bij Hotel Bergse Bossen in Driebergen. Het boeken van diner en/of overnachtingen is mogelijk (niet bij de prijs inbegrepen). Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met Maik Wessels (via m.wessels@sdu.nl  0f 06-12556310).

Komen de data van deze summer course u niet goed uit? Geen probleem! Op 24 september start de najaarseditie van de leergang. > Meer informatie

 

Praktische informatie

Woensdag 28 augustus 2019
Donderdag 29 augustus
Vrijdag 30 augustus
9:30 - 17:00 uur
Hotel Bergse Bossen, Driebergen

€ 2350

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.