The next steps to tax innovation | Taxvice event

woensdag 25 september 2019 17x gelezen

Welke stappen, maatregelen en tools zijn er nodig om daadwerkelijk met innovatie aan de slag te gaan binnen jouw belastingadviespraktijk? Hoe blijf je ‘open for business’ terwijl jouw bedrijf een innovatieve transformatie ondergaat? Welke barrières spelen voor jou een rol en hoe kun je deze barrières tackelen op het gebied van de benodigde mensen/ mindset, de bestaande en nieuwe processen en technologieën binnen jouw organisatie?

Datum

26 november 2019

Locatie

Den Haag

Organisatie

Sdu

Sdu brengt verandering en doet dit graag in co-creatie met jou! De workshops gedurende de middag bieden handvatten om grip te krijgen op veranderingen die nodig zijn om de omslag in je organisatie te realiseren op het gebied van mens, proces en technologie.

Vervolgens lanceren we Taxvice, de digitale softwareoplossing voor het adviesproces, die innovatie in jouw organisatie concreet kan vormgeven.

 

Innovation is teamwork
Digitale transformatie is succesvol wanneer je het samen doet met collega’s, teamleden, IT, HR en partners. Meegenomen teamleden krijgen € 45 korting en betalen dan per persoon € 150. Vul bij de inschrijving couponcode 'Taxviceteam' in.

 

Praktische informatie

 

Dinsdag 26 november 2019
10.00 uur - 17.00 uur
De Caballero Fabriek, Den Haag | Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.