Toolkit Familielening 2019

275x gelezen

Veel ouders willen hun kinderen financieel ondersteunen door hen geld te lenen voor bijvoorbeeld de aankoop van een woning. Onderhands lenen aan familie biedt meer mogelijkheden dan lenen bij een bank en levert vaak méér belastingvoordeel op dan een belastingvrije schenking. Heeft u uw cliënt al geïnformeerd over de mogelijkheden? Grijp deze kans en ga met uw cliënt aan de slag!

Om u tijd te besparen bij advisering over lenen in familieverband, heeft de vakredactie van Sdu Licent Academy in samenwerking met drie specialisten de Toolkit Familielening samengesteld. De toolkit bevat precies de tools en documentatie om uw cliënt praktijkgericht te kunnen adviseren. U kunt direct aan de slag en de aandacht richten op uw cliënt.

De Toolkit Familielening staat onder de redactie van drs. R.A.W.P. Latour (fiscalist bij Sdu) en bevat bijdragen van mw mr. C.J.M Martens (Estate Planner en docente Estate Planning en successiebelasting), mw mr. A.A.M. Ruys (advocaat en notarieel jurist, en eigenaar van Hoornwijck Advocatuur) en mw. mr. R.C. van der Wel (Belastingadviseur en Estate Planner bij Mazars).

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.