Toolkit Schenken aan kinderen 2018

167x gelezen

De afgelopen tijd stijgen de huizenprijzen in rap tempo. Het wordt voor kinderen steeds moeilijker de door hen gewenste woning te kopen. Gelukkig kunnen ouders in 2018 maximaal € 100.800 onder voorwaarden belastingvrij schenken aan hun kinderen voor de eigen woning. De nieuwe vrijstelling kent veel valkuilen, maar met deze toolkit heeft ook de schenkvrijstelling voor de eigen woning voor u geen geheimen meer. Grijp deze kans en ga direct met uw cliënt aan de slag!

Prijs

€ 195,00 (excl. btw)

Bespaar tijd met de toolkit Schenken aan kinderen

Om u tijd te besparen bij advisering over schenken aan kinderen, heeft de vakredactie van SDU Licent Academy in samenwerking met 3 specialisten de Toolkit Schenken aan kinderen samengesteld. De toolkit bevat precies de tools en documentatie om uw cliënt praktijkgericht te kunnen adviseren. U kunt direct aan de slag en de aandacht richten op uw cliënt.

Deze uitgave staat onder de redactie van de heer drs. R.A.W.P. Latour (fiscalist bij Sdu) en bevat bijdragen van mw mr. C.J.M Martens (Estate Planner en docente Estate Planning en successiebelasting), mw mr. A.A.M. Ruys – van Essen (advocaat en notarieel jurist, eigenaar van Hoornwijck Advocatuur) en mw. mr. R.C. van der Wel (Belastingadviseur en Estate Planner bij Mazars).

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.