Profiel aanmaken

Taxence brengt fiscaal Nederland met elkaar in contact. Werkt u als professional in de fiscale sector? Maak vandaag nog een gratis profiel aan. U schrijft zich hiermee ook automatisch in voor de nieuwsbrief. Voor het reageren op artikelen is registratie verplicht.
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Meerdere keuzemogelijkheden mogelijk. Deze kunnen worden geselecteerd door de Ctrl-toets ingedrukt te houden.
Selecteer de vakgebieden van uw specialisme. Meerdere vakgebieden kunnen worden geselecteerd door de Ctrl-toets ingedrukt te houden.
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Als profielbezitter binnen onze fiscale community kunt u worden getoond bij relevante artikelen. Op deze manier komt ook u extra onder de aandacht van onze lezers. Zorg er dus voor dat uw informatie up to date is, zodat u op Taxence goed naar voren komt. Denk hierbij aan een foto en duidelijke profielomschrijving, maar let er ook op dat uw contactinformatie niet ontbreekt.

 

Vakgebieden
Uw profiel wordt bij artikelen getoond conform de vakgebieden die u heeft aangevinkt. Houd er bij het updaten van uw profiel dus ook rekening mee dat u de vakgebied(en) aangeeft waarin u specialist bent. Mocht u er geen prijs op stellen om bij artikelen getoond te worden, zorg er dan voor dat alle vakgebieden uitgeschakeld staan.

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.