Boeken

Geen producten gevonden.

Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren

Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren

 

Dit studieboek biedt een inleidende beschrijving van de belastingheffing van ondernemingen en particulieren. Daarbij hebben de auteurs gekozen voor een enigszins alternatieve benadering. Men volgt de belevenissen van ‘Peter en Carolien’ en de wordingsgeschiedenis van hun onderneming. Zij starten een horecaonderneming in de vorm van een vennootschap onder firma, zetten deze om in een bv, waarna een structuur met verschillende bv’s ontstaat. Daarna gaan zij met hun activiteiten over de grens.

 

Prijs: € 49,04

 

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren.

 

NDFR 

Platform voor fiscaal experts. Volledig online beschikbaar en tot in ieder detail compleet. Met NDFR kunt u uw klanten op elk moment en voor ieder fiscaal vraagstuk met een stevig onderbouwd advies voorzien.

 

Fiscaal en Meer

Fiscaal en meer bevat alle mogelijke hulpmiddelen voor het beste advies op maat. Geen enkele kans om maximaal belasting te besparen blijft onbenut. Alle hulpmiddelen zijn geïntegreerd en aan elkaar gelinkt voor een volledig overzicht.

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.