Workshop Mindful werken

donderdag 6 december 2018 9x gelezen

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode die mensen leert om bewust en met meer aandacht aanwezig te zijn bij dat wat je aan het doen bent. Juist ook op het werk. Niet bezig met toen of straks, maar leven in het hier en nu.

Datum

20 maart 2019

Locatie

Werkhoven

Organisatie

Sdu Licent Academy

Waarom is dat belangrijk?

Omdat meer aandacht en bewustzijn van het huidige moment zorgen voor een betere balans en veerkracht, meer energie en zelfinzicht. En dat heeft weer grote, positieve gevolgen voor inzet, werkplezier en het resultaat van het werk.

In deze mindfulness dag wisselen we af tussen meditaties en bewegingsoefeningen, theorie en inzichtsopdrachten.
Na de training heeft u concrete tips en handvatten om beter om te gaan met stress, eerder stresssignalen te herkennen en automatische gedachtepatronen op te merken om zo met meer aandacht en focus in het dagelijkse leven en uw werk te staan.

 

Praktijktools

Voorafgaand aan de workshop vindt u in uw account een aantal praktische handvatten om mindfulness toe te passen in de praktijk.
• podcasts
• stresstest
• achtergrond informatie over mindfulness
• voorbereidende opdracht

Individueel vervolgprogramma

Heeft u na deze dag behoefte aan meer verdieping en ondersteuning zodat u mindfulness stevig kunt integreren in uw dagelijks (werk)leven? Dan is het eventueel mogelijk de training uit te breiden met een individueel vervolgprogramma waarin u advies krijgt over toepassingen in uw persoonlijke situatie.

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2018 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.