Workshop Snellezen voor fiscalisten

donderdag 25 april 2019 108x gelezen

De hoeveelheid informatie die u moet verwerken is enorm: dossiers, jurisprudentie, vakliteratuur en actualiteiten. Zou het niet geweldig zijn wanneer u al dat leesvoer twee of drie keer zo snel tot u zou kunnen nemen en zelfs met beter begrip van de inhoud?

Datum

12 september 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

De gemiddelde persoon leest met een snelheid van zo’n 250 woorden per minuut. Dat komt doordat de meesten van ons een tekst lezen op voorleessnelheid. Maar onze hersenen kunnen een veel hoger tempo aan en het is niet altijd nodig de volledige tekst te lezen om de inhoud te kunnen begrijpen. Een fiscalist heeft vaak al een hogere leessnelheid dan gemiddeld door het vele leeswerk, maar het kan nog veel sneller. Tijdens deze cursus worden u de technieken aangereikt waarmee u uw leessnelheid in enkele uren meetbaar weet te verdubbelen naar 500-800 woorden per minuut en daarna nog verder op te voeren tot snelheden boven de 1.000 woorden per minuut, mét behoud van een goed begrip van de inhoud. Hierdoor wordt het mogelijk om in korte tijd grote hoeveelheden informatie te verwerken.

Tijdens de cursus past u de technieken gelijk toe op uw eigen vakliteratuur. Door metingen tussendoor is het resultaat direct zichtbaar.

Specialist Bastiaan van Achterbergh bespreekt verschillende snelleestechnieken. Hij laat u oogspieroefeningen uitvoeren en leert u hoe u met diverse hulpmiddelen hogere snelheden kunt behalen en vasthouden. Tevens geeft hij inzicht in hoe de hersenen werken en hoe u ze het beste kunt gebruiken tijdens het lezen.

 

Bij de cursus inbegrepen:
Snellezen voor fiscalisten, Bastiaan van Achterbergh
Belastingarresten lezen en analyseren, prof. dr. Allard Lubbers

 

Praktische informatie

Donderdag 12 september 2019
9.30 uur - 17.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

€ 595

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.