Workshop Timemanagement

dinsdag 30 april 2019 13x gelezen

In de dagelijkse praktijk heeft u te maken met hoge werkdruk, interrupties, tijdgebrek, stapels informatie en e-mails. Hoe kunt u deze dagelijkse stortvloed efficiënt verwerken en geconcentreerd werken met minder tijdsdruk en stress? Tijdens de training timemanagement voor fiscalisten leert u binnen 1 dag hoe u zich kunt wapenen tegen onrust, interrupties en tijdgebrek en hoe u meer bereikt in minder tijd!

Datum

5 november 2019

Locatie

Utrecht

Niets ontwikkelt zich zo snel als de inzichten over productiviteit en slimmer werken. Ideeën en theorieën over time management van een jaar geleden voldoen vandaag al niet meer om ontspannen het hoofd boven water te houden in de oceaan die ‘werk’ heet.

Door het alsmaar toenemende gebruik van moderne communicatietechnologie en het steeds meer door elkaar lopen van werk en privé, kunnen uw prioriteiten van minuut tot minuut veranderen. Daarom gaan wij in onze aanpak van time management veel verder dan stapels opruimen of beter leren plannen.

U wordt op een inspirerende wijze meegenomen in de wereld van modern time-management en u maakt kennis met de meest actuele inzichten op dit gebied. U leert daarbij vele bruikbare technieken die zijn opgewassen tegen uw veeleisende dagelijkse realiteit.

 

Bestemd voor: fiscalisten, advocaten, (kandidaat-)notarissen.

Deze 1-daagse training heeft een intensief karakter. Praktijkgerichte oefeningen en het toepassen van de technieken staan continu centraal. 

 

Praktische informatie

 

Dinsdag 5 november 2019
09:00 uur - 16:00 uur
BCN Utrecht C.S., Utrecht

€ 695

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.