Snel bevestigt strafontslag medewerkers Belastingdienst

donderdag 6 december 2018 Anne-Marie Noordenbos 439x gelezen

Medio november verschenen berichten in de media over ontslagen medewerkers van de Belastingdienst wegens het indienen van valse belastingaangiften. Staatssecetaris Snel bevestigt als antwoord op Kamervragen het strafontslag van een aantal medewerkers.

De Belastingdienst verlangt als werkgever van haar medewerkers extra zorgvuldigheid bij het nakomen van de fiscale verplichtingen.

In 2017 hebben zes medewerkers van de Belastingdienst strafontslag gekregen wegens het niet nakomen van de fiscale verplichtingen. Tot november 2018 hebben tien medewerkers strafontslag gekregen wegens het niet nakomen van de fiscale verplichtingen. Het gaat bijvoorbeeld om medewerkers die meerdere jaren onjuiste aangifte hebben gedaan. Op dit moment lopen nog twintig onderzoeken naar medewerkers van de Belastingdienst die mogelijk niet aan hun fiscale verplichtingen hebben voldaan.

Meer informatie: Beantwoording Kamervragen over de strafontslagen bij de Belastingdienst als gevolg van het niet nakomen van de fiscale verplichtingen, 5 december 2018

U moet eerst inloggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Gebruik de knop rechtsboven om in te loggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van Taxence en ontvang dagelijks het laatste nieuws en informatie over andere relevante producten van Sdu Licent Academy.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Pr. Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.