Masterclass Inbreng in en terugkeer uit de B.V.

dinsdag 9 juli 2019 346x gelezen

Veel ondernemers starten hun onderneming vanuit de rechtsvorm van de eenmanszaak of een samenwerkingsverband, zoals een maatschap of vennootschap onder firma. Bij expansie van de onderneming komt de ondernemer al snel voor de vraag te staan of de rechtsvorm van de besloten vennootschap wellicht een aantrekkelijkere rechtsvorm is.

Datum

13 december 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Valt de keus inderdaad op de BV, dan kan de onderneming fiscaal 'ruisend' of 'geruisloos' worden ingebracht in de BV. Vooral de geruisloze variant (artikel 3.65 Wet IB 2001) is, mede door de standaardvoorwaarden geruisloze inbreng en de vele rechtspraak, omgeven met veel en vooral ook complexe voorwaarden. Het maken van een (fatale) vergissing ligt hier al snel op de loer!


Gedurende deze cursus wordt u wegwijs gemaakt door het woud van regels en rechtspraak waarmee de 'inbreng' is omgeven. Na de cursus bent u in staat om uw cliënten optimaal te adviseren over de omzetting van de onderneming in de BV-vorm.

 

Tool

Tijdens de cursus ontvangt u een checklist 'inbreng'. Hiermee kunt u snel en efficiënt beoordelen op welke wijze u optimaal gebruik kunt maken van de faciliteit voor uw cliënten.

 

Docent

mr. Almer de Beer

 

Praktische info

Datum: vrijdag 13 november 2019

Tijd: 14.00 - 20.00 uur

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Prijs: € 495

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.