Workshop stressvrij werken

maandag 15 juli 2019 28x gelezen

Lange vergaderingen, krappe deadlines, moeilijke juridische vraagstukken én ook nog eens uw verplichte opleidingspunten moeten halen. Kortom: STRESS! Bent u een fiscalist, advocaat of een notaris? Dan herkent u dit en dan weet u dat dit ook vaak betekent dat u urenlang achter uw bureau zit of dat u juist vol adrenaline in de rechtszaal staat. Sdu Licent Academy gaat er daarom voor zorgen dat u het jaar stressvrij begint, de balans weet te vinden én dat u tegelijkertijd 4 opleidingspunten binnen haalt op een vernieuwde en verfrissende manier.

Datum

20 december 2019

Locatie

Arnhem

Organisatie

Sdu

De cursus staat onder leiding van veelvoudig marathonloper, coach en hardlooptrainer Ramon Visser. In de ochtend gaan we aan de slag om meer rust en ontspanning te ervaren in combinatie met concrete productiviteitswinst. De focus ligt vooral op het verhogen van de kwaliteit met behoud van energie. U leert de juiste balans te vinden waardoor uw productiviteit stijgt en er tevens ruimte is voor ‘flow in het werk’. Met veel concrete tips en handvatten is het mogelijk om meer werk te verzetten met minder inspanning.

In de middag krijgt u een inspirerende hardlooptraining. Er zijn veel parallellen en elementen die in het hardlopen overeenkomen met het dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan uw winnaarsmentaliteit of aan het harder gaan dan u eigenlijk kunt. In de cursus leert u hoe hardlopen kan zorgen voor meer balans en stressreductie.

Het gehele programma is zo opgezet dat het passend is voor iemand die nog nooit heeft hardgelopen en ook passend is voor de ervaren hardloper. Stap uit uw comfortzone en vindt de juiste balans die iedere fiscalist en jurist nodig heeft om optimaal te kunnen presteren!

 

Praktische informatie

Vrijdag 20 december 2019

09.30 uur - 17.00 uur

Locatie: Hotel Papendal, Arnhem

Bestemd voor fiscalisten, advocaten, (kandidaat-)notarissen 

€ 595

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.