PE-Pitstop Lijfrentevoorzieningen in de praktijk

dinsdag 9 juli 2019 79x gelezen

In de praktijk leven dagelijks veel vragen op het terrein van lijfrenten. Het lijfrentedossier is een actief en actueel dossier. Denk daarbij aan het claimen van lijfrentepremie-aftrek (IB-aangifte), het tussentijdse afkopen, de diverse aandachtspunten bij expiratie van een lijfrente en het aanvragen van een saldoverklaring voor niet-afgetrokken premies.

Datum

13 november 2019

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Organisatie

Sdu Licent Academy

Dit zijn nog maar een paar veelvoorkomende voorbeelden uit de alledaagse lijfrentepraktijk. Bij het adviseren in en het fiscaliseren met lijfrentedossiers kunt u gemakkelijk de fout in gaan.

 

Leerdoelen
Na het volgen van deze Pitstop bent u op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen op het gebied van lijfrentevoorzieningen en kunt u de meeste voorkomende praktijkdossiers op dat terrein moeiteloos, snel en op efficiënte wijze afhandelen. U komt niet meer voor fiscale verrassingen te staan en u zult uw klant op maat kunnen bedienen en ontzorgen.

 

Tool
Tijdens deze PE-Pitstop ontvangt u een uitgewerkt stappenplan, een uitgebreide checklist, met behulp waarvan u de meest voorkomende praktijkcases en vraagstukken in het ‘dossier lijfrenten’ kunt oplossen. De checklist vormt een toegevoegde waarde in de lijfrentepraktijk en zal u veel hoofdbrekens en tijd besparen. De checklist wordt ook digitaal beschikbaar gesteld. Hierdoor kunt u de checklist desgewenst op maat maken en toespitsen op de specifieke situatie van uw klant.

 

Docent: Erik van Toledo

 

Praktische informatie:

Datum: woensdag 13 november 2019

Tijd: 15.30 - 18.45 uur

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal Baarn

Prijs: € 295

 

Contact

Taxence is een uitgave van Sdu Licent Academy

 

Maanweg 174

2516 AB Den Haag

 

Contactformulier

Taxence fiscaal nieuws voor professionals is een uitgave van Licent Academy.
© 2019 www.taxence.nl - alle rechten voorbehouden.